112743388

Kağıthane Sivrisinek İlaçlama Firması

06-02-2020 01:10
Kağıthane Sivrisinek İlaçlama Firması

KAĞITHANE SİVRİSİNEK İLAÇLAMA FİRMASI

Sivrisinekler ve Sivrisinek Kontrolü

Sivrisinekler sık sık haberlerde yer alıyor çünkü hem rahatsızlık hem de sağlık tehdidi. Evinizdeki ve diğer yaşam ve dinlenme alanlarınızdaki sivrisinek popülasyonlarını azaltmak önemlidir.
Sivrisinek Kontrolü aşağıdakiler gerçekleştirilerek gerçekleştirilir:
Sivrisinek Yetiştirme Ortamlarını Ortadan Kaldırın
Yetişkin Sivrisineklerden Kurtulun
Sivrisinek Kovucuları Kullanma
Sivrisinekler tropikal havalarda gelişir, ancak Türkiye de de bulunur. Birçok tür (hepsi değil) gün boyunca uzun ot, yabani otlar ve çalılar gibi yoğun bitki örtüsünde dinlenir. Başarılı bir sivrisinek kontrol programı bu alanları hedeflemelidir.
 

Sivrisinek Üreme:

Dişi sivrisinekler yumurta bırakmak için kan alırlar. Kanda bulunan proteini kullanırlar. Ekshale karbondioksitimizin kokusunu takip ederek, vücut ısımızı takip ederek ve cildimizde bulunan kokuların karmaşık karışımını tespit ederek insanlarla beslenirler. Ortalama bir dişi sivrisinek, beslenmemiş ağırlığının 2,5 katı olacaktır.
Bazı sivrisinekler suya yumurta bırakır, diğerleri nemli toprağa yumurta bırakır ve sel suyunu bekler. Tüm sivrisinekler üremek ve hayatta kalmak için suya ihtiyaç duyarlar. Tipik sivrisinek yetiştirme kaynakları şunları içerir:
durgun su
göletler
göller
bataklık
hendek
tuz bataklıkları
eski lastikler
ağaç kapları
birikintiler
tıkalı oluklar
kovalar
 

Sivrisinek Yetiştirme Ortamlarını Ortadan Kaldırın

Durgun Suyu Temizleyin 
Sivrisinekler herhangi bir durgun suda üreyebilir, ancak özellikle bol miktarda organik birikintili duran suya çekilirler. Kötü su, sivrisinek larvalarını bulmak için yaygın bir yerdir. Yaz aylarında, bir bardağı durgun suya daldırarak bir su kaynağının sivrisinek içeriğini doğrulayabilirsiniz. Kupada sivrisinek larvaları arayın. Larvalar yaklaşık bir tırnağın büyüklüğündedir ve etrafta dolaşırlar.
Sivrisinek üreme alanlarını ortadan kaldırmak için bariz alanlarla başlayın ve onlardan suyu boşaltın. Eski lastikleri, kovaları, tekerlek yuvalarını ve tıkalı olukları içerir. Saksılar ve üzerinde oturdukları tabaklar genellikle aşırı bakılıyor, bu yüzden bunları kontrol edin. Yeraltı havuz drenleri, havuz döşemesinden suyu çıkarır ve genellikle suyla doludur. Havuz drenleri kolayca boşaltılmaz, ancak Sivrisinek Bitleri veya Altosid Pro-G Granülleri ile tedavi edilebilir . Sivrisinek bitleri sık sık su toplayan herhangi bir yere de yerleştirilebilir.
Durgun su ararken, sadece birkaç damla suyun önemli sayıda sivrisinek üretebileceğini unutmayın.
Bahçenizdeki durgun suyu çıkarmak, sivrisinek popülasyonlarını azaltmada yararlı bir ilk adımdır, ancak sorunu çözmez. Sivrisinekler komşunuzun bahçesinde yandaki veya caddede daha kolay üreyebilir. Yetişkin sivrisineklerin, bölgenin üreme uygunluğuna bakılmaksızın bahçenizi istila etmesi muhtemeldir.
Yetişkin Sivrisineklerden Kurtulun
Yetişkin sivrisinekler genellikle bitki nektarı ile beslendikleri için çalılarda ve çalılarda bulunurlar.
 

Sprey İnsektisitler

Birçok yetişkin sivrisinek türü gün boyunca bitki örtüsünde dinlenir. Yabancı otların aşırı büyümesinden kurtulun ve kurtulun. Yetişkin sivrisineklerden kurtulmak için çalıların ve çalıların yeşilliklerine, gölge ağaçlarının alt uzuvlarına, uzun otlara ve gölgeli alanlara artık 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.