112743388

Hamam Böceği İlaçlama Şirketi

01-02-2019 00:53
Hamam Böceği İlaçlama Şirketi

HAMAM BÖCEKLERİ


        Hamam Böceği! Hamamböceği sorunu genelede halkımızın panik halinde  bizi aradıkları çoğumuzun evden ve iş sahiplerinden genel sorunudur.  Hiçbir şey, bir arkadaş ya da müşteriden ziyaretin ortasında zeminde dolaşan bir hamam böceğinden daha utanç verici olamaz. Okka Grup İlaçlama yok edici maddeler sayesinde, Hamamböceği istilasının ve erişim alanlarının nasıl yerleştirileceğini biliyor. Sonra, bu kötü canavarları evinizden bir kez ve herkes için yok etmek için en güvenli ve en etkili yöntemleri kullanırlar.

        Hamamböceği kaba davranır çünkü sıska bacakları ve dönen antenleri ile çok ürpertici görünürler. Özellikle çocuklarda astım ataklarını tetikleyebildiklerinden sağlık için tehlike oluşturabilirler. Çevre Sağlığı Birimi, Her beşt çocuktan birinin hamamböceği tükürüğü, dışkıları ve ayrışan organlar yoluyla eve giren hamamböceği alerjenlerine karşı hassasiyetleri olduğunu bildirmektedir. Hamamböcekleri ayrıca, mutfak eşyaları, yiyecek ve yiyecek yüzeylerini kirletebilecek olan E.coli ve Salmonella gibi yaklaşık 32 çeşit bakteri yaymaktadır. 

        Alman hamamböceği en yaygın çeşittir. Yılda altı nesile kadar üreyebilir ve 3/8 inç kadar bir açıklıktan sıkılabilir. Oryantal hamamböceği bazen "su böcekleri” olarak adlandırılır çünkü kanalizasyonlardan çıkarlar. Oryantal bir hamamböceği, güçlü, iğrenç "hamamböceği" kokusuyla tanımlayabilirsiniz. Brownbanded hamamböceği erkekler aslında uçabilir, ancak dişinin az gelişmiş kanatları onu yerde tutar. Uçan hamamböceği 200 günden fazla yaşayabilir. Hamam böceklerinin en büyüğü, 1600'lerde muhtemelen Afrika'dan gelen gemilerle tanıtılan Amerikan hamamböceğidir.

Okka Grup haşere kontrolü için evinizdeki veya işinizdeki hamam böceklerini imha etmek için Okka Grup Haşere Kontrol Şirketimizden Yardım Alınız. 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.