112743388

Sarıyer Böcek ilaçlama Şirketi

24-01-2019 15:57
Sarıyer Böcek ilaçlama Şirketi
Sarıyer Haşere İlaçlama Hizmeti
 
    Okka Grup İlaçlama Firması Sarıyer Bölgesi Birinci Önceliğimiz Olan Semtlerimizin Başında Gelmektedir. Eski Bir Yerleşim Bölgesi Olan Sarıyer Semtimiz Haşere, Kemirgen Sorunları Yaşamaktadır. Bu Sorunlar İçin Sarıyer Bölgemizde Okka Grup İlaçlama Şirketi Olarak Profesyonel Çözümler Sunmaktadır. 7/24 Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti Hedefi İle Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet Garantisi ile Siz Değerli Müşterilerimize İlaçlama Hizmeti  Sunmaktayız.
 
Sarıyer, İlaçlama Yöntemlerimiz Nelerdir;
    ULV İlaçlama, Kokulu İlaçlama, Kokusuz İlaçlama, Sıvı İlaçlama, Jel İlaçlama, Toz İlaçlama, Fare İlaçlamada İstasyon, Glue Board Kullanımı.
Sarıyer, Kullandığımız Haşere, Fare İlaçları Nelerdir;
 
    Biz Firma Olarak Bu Sektöre Olan Güvenin Tekrar Kazanılmasını Hedeflemekteyiz. Sağlık Bakanlığından Onaylı, İnsan Sağlığına Hiçbir Zararı Olmayan İlaçlar İle Haşere Sorunlarınıza Çözüm Getirmekteyiz.  Dünya Sağlık Örgütü Onaylı  İlaçlar Kullanılmaktadır.
 
Sarıyer, Nereleri İlaçlıyoruz;
    Ev, İşyeri, Cafe, Restoran, Fabrika, Hotel, İnşaat, Konteyner, Yemekhane, Çiftlik, Apartman, Bahçe, Depo, Okul, Site Haşerelere Karşı İlaçlıyoruz.
 
Sarıyer, Hangi Tür Böcekleri İlaçlıyoruz;
     Karınca, Örümcek,  Alman Hamamböceği, Oryantal Hamamböceği, Kene, Karasinek, Sivrisinek, Bit, Tahtakurusu, Çiyan, Tatarcık, Güve, Uyuz, Kulağa kaçan, Salyangoz, Ev faresi, Lağım faresi, Çatı faresi, Tesbih böceği, Ağaç kurdu ve mobilya böceği, Akarlar Mite, Akrep, Pire, Amerikan Hamamböceği, Yılan, Deri Böcekleri

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.