112743388

Kağıthane Karasinek İlaçlama Firması

06-02-2020 00:25
Kağıthane Karasinek İlaçlama Firması

KAĞITHANE KARASİNEK İLAÇLAMA FİRMASI

KARASİNEK İLAÇLAMA

EV SİNEK KONTROLÜ NASIL SAĞLANIR

Evde karasinek kontrolünün ilk adımı hijyendir. Bu önlemlerden sonra, artık evlerinizde, sisleme materyallerinde ve yemleme formlarında gelen böcek ilaçlarını kullanabilirsiniz. Sinek tuzakları uzun zamandır favori olmuştur. Tek kullanımlık sinek tuzaklarından, değiştirilebilir ampuller ve tutkal levhaları ile elektronik sinek ışık tuzaklarına kadar birçok sinek tuzağı vardır.
 

KARASİNEK İÇİN EVDE HİJYENİN ÖNEMİ

1.Hijyen, savunmanın ilk ölçüsüdür, sinekleri öldürmek için kullanılan çeşitli tuzaklar ve spreyler olsa da, onları ortadan kaldırmak için kaynağı ortadan kaldırmak gerekir.
2.Mümkün olduğunda, sineklerin yumurtalarını bırakabileceği yiyecekler ve malzemeler, yumurtlayan yetişkini izole edecek şekilde çıkarılmalı veya imha edilmelidir. Yetişkin sinekleri öldürmek istilayı azaltacaktır, ancak iyi Ev veya işyeri karasinek kontrol yönetimi için üreme alanlarının ortadan kaldırılması gereklidir.
3.Çöp kutuları ve konteynerlar sıkı oturan kapaklara sahip olmalı ve düzenli olarak temizlenmelidir.
4.Drenaj genellikle kontrole yardımcı olur ve ekstra nemden kurtulur.
5.Binaların açıklıkları elek ile sıkıca kapatılmalıdır. 
 

KARASİNEK İÇİN KONTROL ÜRÜNLERİ NELERDİR

ÖNERİLER
İnsektisit Artık Konsantreleri
Ev sinekleri gündüz güneşli yüzeylerde dinlenir ve geceleri saçakların içine veya altına girme eğilimindedir. Sineklerin dinlendiği bu alanlara temas eden insektisitler püskürtülebilir. Sinekler püskürtülen yüzeye yaslanır ve öldürmek için yeterli böcek ilacı alır. Yüzeyleri püskürtürken, akış noktasına kadar yeterince ıslak olmalı, ancak su birikintileri oluşturmak için yeterli olmamalıdır.
 

KARASİNEK İÇİN İNSEKTİSİT TOZLARI

Toz da kullanabilirsiniz . Bunu tüm çatlaklara ve yarıklara tozlayın. Toz boş alanlara akacaktır. Batı ve güney duvarlarına dikkat edin ve açıklıkları doldurun.
KARASİNEK İÇİN SİSLEME YÖNTEMİ PROFESYONEL 
Bir binanın içindeki buğulanmanın gerekli olduğunu fark ederseniz, aynı zamanda buğulama malzemesi ve profesyonel sisleme ekipmanı da kullanlabilir. 

KARASİNEK YEMLERİ  

İnsektisit granül sinek yemleri, ev sinek kontrolüne yardımcı olmak için kullanılabilir. Bu yemler duvarlar, pencere pervazları veya sineklerin binaların içinde toplandığı ve sineklerin toplandığı tarafların bulunduğu alanlarda dağıtılmalıdır. Maxforce Fly Spot Bait, yüzeylere püskürtülebildiği için Fly Bait'in uygun bir karasinek ilacı olabilir. 
Tüm sinek kontrollerinde olduğu gibi, bir sinek yemi kullanılırken hijyen son derece kritiktir. Çöp ve diğer üreme kaynaklarını kaldırın, böylece Sinek yemi tek besleme kaynağı olacaktır.
Yemlerin hayvanlara veya çocuklara erişemediğinden emin olun.

KARASİNEK İÇİN IŞIK TUZAKLARI KULLANABİLİRSİNİZ 

Bu elektronik sinek ışık tuzakları sadece içeride kullanılmak üzere çok verimli ve işlevseldir. Restoranlar ve ticari binalarda çok popüler. 

KARASİNEĞİ İNCELEYELİM 


Çöp kutuları, kirli bebek bezleri, çürümüş yiyecekler, vb. Ev, İşyeri Karasinek etkinliğini incelemek için olası üreme alanlarıdır.

Dış üreme sahaları: Ev Sinekleri taze gübre besleme ve üreme, meyve ve sebzeleri çürüyen, çöp, nemli çöp ve yapının dışında bulunan çürüyen organik malzemeler olarak bulunabilir.
Çoğu zaman, içinde ev sinekleri bulduğunuzda, bunun nedeni yapıların içine gelmesidir. Pencerelerin, kapıların ve havalandırma deliklerinin etrafındaki çatlakları mümkün olan giriş noktaları olarak kontrol edin. Üreme kaynaklarının nerede bulunduğunu ve binalara nasıl girdiklerini bulmak çok önemlidir. Çiftliklerin bulunduğu kırsal alanlar, daha fazla üreme alanı için kentsel ortamlardaki alanlardan daha sorunlu olabilir. Yerleşim alanlarında, düzenli olarak alınmayan evcil hayvan gübresi, ev sinekleri için bir üreme kaynağı olabilir.
 

Ev Sinek Tanımlaması

Ortak ev sineği orta büyüklükte (1/6 ila 1/4 inç uzunluğunda. Ortak ev sineği tüm dünyada bir haşere. Yetişkin dördüncü kanat damarının keskin açılı ve dört uzunluğunda koyu çizgili koyu çizgili vardır. Yüzünde gümüş ve altta altın olmak üzere iki kadifemsi şerit vardır.Kadın sineği, gözler arasında erkeklerden çok daha geniş bir alana sahiptir. Ev sineği genellikle yapıları enfekte eden yüz sineği ile karıştırılır. görünüşte benzer, ancak biraz daha büyük ve daha koyu.
 

KARASİNEK ALIŞKANLIKLARI 

Her yetişkin dişi, yumurtadan çıktıktan birkaç gün sonra yumurta bırakmaya başlar ve 75 ila 100 küçük beyaz oval yumurtadan oluşan toplam beş ila altı parti bırakır. Sıcak havalarda, 12 ila 24 saat içinde yumurtadan çıkardıkları gıda maddesine girecek krem renkli larvalara yumurtalar. Bu larvalar sıcak havalarda 4 ila 7 gün içinde büyür ve patlar. Olgun larva, cildi yaklaşık 1/4 inç uzunluğunda bir vaka oluşturana kadar büzülür. Bu durumda, gerçek pupa oluşur. Tamamen oluşturulduğunda, yetişkin sinek kırıkları pupal vakanın sonunu açar ve ortaya çıkar. Birleştirmeden birkaç saat sonra çiftleşmeye hazırdır. Geride kalan sertleştirilmiş larva derisi, larva tanımlamasında kullanılan özelliklerin çoğunu hala göstermektedir; böylece tayin genellikle sadece cildin temelinde yapılabilir.

Sıcak havalarda, iki veya daha fazla nesil Sinek bir ayda tamamlanabilir. Normalde nüfus artar ve erken sonbahar aylarında en yüksektir. Aşırı kışlama yöntemi iyi anlaşılmamıştır, ancak bazı bölgelerde nüfus kış boyunca kapalı alanlarda gelişir.
Ev sinek yumurtaları, büyüyen larvalar için uygun yiyecekler sağlayacak hemen hemen her türlü sıcak nemli malzemeye serilir. Hayvan gübresi, insan dışkısı, çöp, çürüyen bitkisel malzeme ve bu tür organik maddelerle kirlenmiş toprak uygun malzemelerdir. Her ne kadar çok çeşitli gıda maddelerine ilgi duysalar da, ev sineklerinin sadece sıvı malzemeleri almalarını sağlayan ağız parçaları vardır. Katı maddeler, yeniden açılmış tükürük ile sıvılaştırılır. Bu sıvılaştırılmış yiyecek daha sonra ağız parçaları tarafından çekilir ve sindirim sistemine geçirilir.
Gündüz saatlerinde kapalı mekanlarda, duvarlarda ve tavanlarda dinlenecek. Açık havada bitkilere, yere, çit tellerine, çöp kutularına ve diğer benzer yüzeylere dayanacaklardır. Geceleri, esas olarak kapalı mekanlarda tavanlara, elektrik kablolarına ve sarkan ışık kablolarına dayanacaklardır.
Her durumda, Ev Sinekleri köşeleri ve kenarları veya teller ve teller gibi ince nesneleri tercih eder. Gece dinlenme yerleri genellikle gündüz yiyecek kaynaklarına yakındır ve genellikle yerden 5 ila 15 metre uzaklıktadır.

KAĞITHANE KARASİNEK İLAÇLAMA ŞİRKETİ


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.