112743388

Kağıthane Oryantal Hamamböceği İlaçlama

05-02-2020 00:30
Kağıthane Oryantal Hamamböceği İlaçlama

KAĞITHANE ORYANTAL HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMA

Blatta orientalis


ORYANTAL HAMAMBÖCEĞİ NEDİR? 

Adına rağmen Afrika kökenli olduğuna inanılan Orient al hamamböceği , büyük hamamböceği türlerinden biridir. Onlar nemli yerlerde takılmayı tercih ederler.  Karanlık ortamların  "kara böceği hamamböceği”. Oryantal hamamböceği, kapıların altına girerek ve kapı altındaki boşluklardan geçerek, bir yapıya boruları, kanalizasyonları ve drenajları takip ederek hanelere girer. 

ORYANTAL HAMAMBÖCEKLERİ NEYE BENZİYOR?

Oryantal hamamböceği parlak siyah ila koyu kırmızımsı kahverengi bir renk sergiler. Yetişkinler olarak, erkek ve dişi hamamböceği, her ikisi de büyük olmasına rağmen, görünüş olarak oldukça farklıdır. Sadece 25 mm uzunluğa kadar büyüyen küçük erkekler, üç çeyrek uzunluğunda kanatları kısaltmıştır . Sonuç olarak, vücutlarının son birkaç karın segmenti ortaya çıkar. Buna karşılık, bir dişi  o riental hamam böcekleri 32 mm'lik bir uzunluğa ulaştığında, kanatları vardır. Bunun yerine, vücutlarının ilk birkaç segmentini barındıran büyük kanat pedleri var. Görünüşü farklı olsa da, ne erkekler ne de dişiler uçamaz. 


ORYANTAL HAMAMBÖCEĞİ İSTİLASI  

işaretler vardır bir o riental hamamböceği istilası: görüldüğüne, yumurta kapsülleri ve koku.
İzlenimler :  Özellikle yılın sıcak aylarda,  o riental hamamböceği etrafında yatak peyzaj ve gece boyunca ve kanalizasyon ve fırtına kanalizasyon çıkan nemli oluklarının yakın dışında görülebilir. Gün boyunca, Oryantal hamamböceği karanlık, nemli ve bozulmamış alanlarda toplanır. 
Yumurta Kapsüller :  hamamböceği kendilerinin gözlemleri, yumurtada  büyüklüğü arasında değişen  uzunluğu 8 ve 10 mm bir istila sırasında görünür. Oryantal hamamböceği yumurta vakaları genellikle koyu kahverengi veya kırmızımsı renktedir. Her yumurta kasası yaklaşık 16 yumurta tutabilir. 
Koku :  Kokular  ayrıca bir ev sahibini Doğu hamamböceği istilasına karşı uyaracaktır. Oryantal hamamböceği birbirleriyle iletişim kurmak için kimyasallar salgılar. Kimyasallar kötü bir küf kokusuna sahiptir.  

ORYANTAL HAMAMBÖCEĞİ ÖNLEME

 Oryantal hamamböceği kontrolü  için en iyi tavsiye, iyi ilaçlam uygulamaktır. Önlemek için o infesting gelen riental hamamböceği bir ev genellikle vakum ve lekesiz tutmak  mutfak . Nem birikmesini önlemek için nem giderici kullanmayı düşünün. Evin dış tarafında, mümkün olan tüm giriş noktalarını silikon bazlı bir kalafatla kapatın, kapılar, pencereler, borular ve hizmet hatlarının etrafındaki çatlaklara çok dikkat edin. Ayrıca, kullanım borularının etrafındaki tüm girişleri güçlendirin ve nem birikmesini önlemek için tarama alanlarını havalandırın.  O riental hamamböceği suya çok bağımlıdırlar, durgun su kaynaklarını ortadan kaldırın ve suyu düzgün çalışan iniş boruları, oluklar ve sıçrama blokları ile temelden uzaklaştırın.

ORİANTAL HAMAMBÖCEĞİNDEN KURTULMAK İÇİN  

Oryantal hamamböceğinden nasıl kurtulacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bir şüpheleniyorsanız  o evinizdeki Oriental hamamböceği istilası,  iletişim profesyonel lisanslı haşere kontrol firması Okka Grup ile iletişime geçip iç ve dış denetim ve çalışmalarını yürütmek için  o riental hamamböceğinden kurtulma planı yapın. Okka Grup haşere  kontrol  firmasından arayınız. 

ORYANTAL HAMAMBÖCEĞİ YETİŞME ORTAMI 

Öncelikle açık türler,  o riental hamamböceği  genellikle kanalizasyonda ve enkaz, yaprakları, taş ve odun altında bulunur. Ek olarak, bu zararlılar sundurmaların altındaki boşluklarda veya açıklıklarda da yaşayabilir. Onların doğal yaşam alanı açık havada, iken  o riental hamamböceği yaz aylarında evlerini işgal etmeye eğilimlidir. Kapı eşikleri, sürgülü cam kapılar altında, tesisat boruları ve yer sifonları ile yapılara gireceklerdir. İç mekanlarda sonra  o riental hamamböceği  içinde, nemli serin yerleri tercih olarak ve yaşama alanları. Ayrıca, bu hamamböceği genellikle tuvaletler, lavabolar, borular ve servis kanalları etrafında bulunurlar. 

ORYANTAL HAMAMBÖEĞİ  ALIŞKANLIKLARI 

O riental hamamböceği  yemler özellikle organik madde, nişastalı gıdalar ve çöp çürüyen gıda her türlü üzerinde. Bu hamamböceklerinin yiyeceksiz bir aya kadar hayatta kaldıkları kaydedilmiş olsa da, su olmadan iki haftadan fazla yaşayamazlar. Ağır olarak suya bağımlıdırlar, su kaynaklarının yakınında çok sayıda toplanma eğilimindedirler.  

KAĞITHANE ORYANTAL HAMAMBÖCEĞİ İLAÇLAMA


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.