112743388

Kağıthane Örümcek İlaçlama

05-02-2020 01:20
Kağıthane Örümcek İlaçlama

KAĞITHANE ÖRÜMCEK İLAÇLAMA


Evinizde kahverengi bir münzevi veya kara dul gibi zehirli bir örümcek olması düşüncesi çok korkutucu. İyi haber şu ki, bu örümceklerin kontrolü diğer örümceklerden daha zor değil. Tüm örümceklerin içeride yaşamak için bir besin kaynağına ihtiyaçları vardır. Mevcut örümcekleri bir böcek ilacı ile ortadan kaldırarak, aynı zamanda yeni örümceklerin iç mekanda hareket etmesini önlemeye yardımcı olacak yiyecek kaynaklarını, böcekleri de ortadan kaldıracaksınız.

Mevcut örümcek popülasyonunu ortadan kaldırmak için konsantre bir böcek ilacı örümceklere uygulamak için bir el pompası püskürtücü kullanmanızı öneririz . Tutkal levhalarını evinizin etrafına yerleştirmek, alanı örümcekler ve diğer böcek aktiviteleri için izlemenize de yardımcı olacaktır.
Tüm süpürgeliklerin, kapı çerçevelerinin, pencere çerçevelerinin, cihazların altında, dolaplarda ve depolama odalarında ve tesislerin yapıya girdiği alanlarda püskürtün.
Tutkal levhalarını dolaplara, dolapların arkasına, cihazların altına ve evinizi veya işyerinizi örümcekler ve diğer zararlılar için izlemeye yardımcı olmak için tavan araları veya bodrumlar gibi depolama alanlarına yerleştirin.

________________________________________
Konsantre insektisitlerin anında öldürme veya nakavt yapmadığını lütfen unutmayın. Bunun yerine daha yavaş bir öldürme yaşarlar, ancak kalıcı kontrol sağlamak için uzun süreli bir kalıntı bırakırlar. Temasla öldürmek için doğrudan örümceklere püskürtmek için bir ürünle takviye etmeniz gerekiyorsa, Ec Formüllü bir spreyi kullanmanızı öneririz. Bu spreyler artık bırakmaz, ancak bazı durumlarda ihtiyaç duyulabilecek anında nakavt sunar.
________________________________________
Evinizin veya yapınızın iç ve dış kısımlarındaki örümcek ağlarını fark ettiğiniz anda bozun. Bu, örümceklerin bu alanları işgal etmesini engellemeye yardımcı olacaktır.
mevcut örümcekleri ortadan kaldırmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda yeni örümceklerin içeri girmesini engelleyecek gıda kaynaklarını ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır.
Bir ayağını temelin altına ve bir ayağını temelin yanındaki zemine, kapı çerçeveleri, pencere çerçeveleri ve kablo borularının veya tellerinin yapıya girdiği yerlere ve fark ettiğiniz yapıdaki diğer yerlere püskürtün. 

________________________________________
Evinizin veya yapınızın dış tarafındaki örümcek ağlarını fark ettiğiniz anda yıkın. Bu, örümceklerin bu alanları işgal etmesini engellemeye yardımcı olacaktır.
Tüm bunlar için eğer vaktiniz yoksa Kağıthane Bölgesi İlaçlama Şirketi Okka grup tan destek alabilirsiniz.
 

KAĞITHANE ÖRÜMCEK İLAÇLAMA FİRMASI

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.