112743388

Kağıthane Alman Hamamböceği İlaçlama

05-02-2020 00:04
Kağıthane Alman Hamamböceği İlaçlama

KAĞITHANE ALMAN HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMA


ALMAN HAMAMBÖCEĞİ NEDİR? 


Alman hamamböceği, dünya çapında en yaygın hamamböceği türüdür. Alman hamamböceği istilaları insanlar tarafından işgal edilen çeşitli alanlarda meydana gelirken, çoğunlukla restoranlar, gıda işleme tesisleri, oteller, bakım evleri ve diğer kurumsal tesislerle ilişkilidir. 

ALMAN HAMAMBÖCEKLERİ NEYE BENZİYOR?

Yetişkin Alman hamamböceği, iki karanlık ile bronzluk boyama onların açık kahverengi tarafından tanınan neredeyse paralel şeritler, sırtlarında bulunan.  Dişi Alman hamamböceği  erkeklerden daha koyu olma eğilimindedir. Alman hamamböceği perileri sırtlarında bulunan aynı koyu şeritler ile koyu kahverengi ila siyah renktedir. Alman hamamböceği kanatlarına sahipken, nadiren uçarlar. 

 

ALMAN HAMAMBÖCEĞİ İSTİLASI BELİRTİLERİ 

Alman hamamböceği, yiyecek ve nem kaynaklarına yakın ılık, nemli yerlerde yaşamayı tercih eder. Konut ve ticari mutfak ortamlarında ve banyolarda sıklıkla bulunurlar, bu nedenle bu istilaların gerçekleşmesi için en olası iki yerdir. Ayrıca sık sık Alman hamamböceği düşüyor bulmak da muhtemeldir. D roppings, tezgahlarda veya çekmecelerde küçük, karanlık, "biber benzeri” malzeme olarak görünebilir. Ayrıca, odaların köşelerinde, kapıların üst kısımları boyunca veya duvarlara küçük çatlaklar ve açıklıklar etrafında koyu lekeler veya lekeler şeklinde ortaya çıkan dışkı boyaması da olabilir.
Tüm Alman hamam böceği popülasyonları çok sayıda mevcut olan, bir yumuşak tespit etmek mümkün olabilir, bir miktar "küf” koku.


ALMAN HAMAM BÖCEĞİ ÖNLEME

ALMAN HAMAMBÖCEĞİNDEN KURTULMAK İÇİN: 

Alman hamamböceğinden nasıl kurtulacağınızı mı merak ediyorsunuz? Alman hamamböceği kontrolü için en iyi tavsiye, iyi ilaçlama uygulamaktır. Alman hamamböceklerinin bir ev veya işyerini istila etmesini önlemek için, insanlar kırıntıları temizleyerek, dökülmeleri silerek ve sık sık vakumlayarak temiz bir mutfak tutmalıdır. Bulaşıkları lavaboda biriktirmekten kaçının. Ayrıca, yapıya, özellikle de yardımcı boruların etrafındaki tüm girişleri kapatmak ve nem birikmesini önlemek için tarama alanlarını havalandırmak da önemlidir. Bir Alman hamamböceği istilasına dair kanıt varsa, Alman hamamböceği sorununu incelemek ve çözmek için lisanslı bir haşere uzmanına başvurun .
Alman hamamböceği yılda altı nesle kadar üreyebilir, bu nedenle haşere kontrol şirketi bu hızlı üreme oranını ele almak için tekrarlanan bir hizmet önerebilir.

ALMAN HAMAM BÖCEKLERİ

Alman hamamböceği insanları ısırdığı bilinmemektedir. Bunun yerine, öncelikle bakteri ve insan patojenlerini yayma yetenekleri ile insan sağlığını tehdit ederler. 

ALMAN HAMAM BÖCEĞİ ALIŞKANLIKLARI 

Alman hamam böceği sıcak (70 doğrultusunda bir tercih sergilemektedir ° F / 21 ° C) ve nemli yerlerde. Genellikle konut ve ticari mutfaklarda  ve ikincil olarak  banyolarda bulunurlar. Bununla birlikte, bir Alman hamamböceği istilası, insanların yemek yediği ve içtiği herhangi bir alanda meydana gelebilir. Evlerde, yemek odaları,  oturma odaları ,  dens  ve  yatak odaları dahildir . Bir yiyecek ve / veya su kaynağının yakınında bulunan herhangi bir çatlak çatlağı hamamböceği barındırabilir. Alman hamamböceği, genişliği 3/8 inç kadar küçük bir açıklığa sığabilir. 
Alman hamam böceği olan iyi otostopçular ve sık sık yeni yapıların içine kendi yolunu bulmak içinde otostop ile market torbaları, karton kutular, içecek karton ve ikinci cihazlar On lar üzerinde binadan binaya taşınamayacak kadar gözlenmiştir vb buzdolapları, televizyonlar, mikrodalga fırın gibi sıcak akşamlar. Yaygın olmayan da olsa , sıcak aylarda açık havada hayatta kalabilirler .
Alman hamamböceği geniş bir damak tadına sahiptir. Bunlar olacak olan neredeyse her şeyi beslemek beslenme gıda her türlü dahil değeri, yanı sıra sabun, tutkal ve diş macunu.
Alman hamamböceği için aktivite süreleri   yaşam durumuna, yaşa ve fizyolojik duruma göre büyük farklılıklar gösterir. Örneğin, üreme dişileri oldukça aktifken, erkekler zamanlarının çoğunu geceleri bile barınakta geçirirler.

ALMAN HAMAM BÖCEĞİ TEHDİDİ 

Daha adil bir sıkıntı daha Alman hamam böceği gelmiş hastalık salgınları ve birçok kişide alerjik reaksiyonlar sorumlu tutulmuştur. Hamamböceklerinin en az 33 çeşit bakteri, altı çeşit parazit kurt ve en az yedi başka insan patojeni yaydığı bildirilmiştir. Çürüyen madde veya kanalizasyondan geçerken bacaklarının ve vücutlarının dikenlerindeki mikropları alabilir ve daha sonra bunları yiyeceklere veya yiyecek yüzeylerine taşıyabilirler. 


KAĞITHANE ALMAN HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMA


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.