112743388

Uğur Böceği

04-05-2021 15:32
Uğur Böceği

UĞUR BÖCEĞİ

Uğur Böceği Nedir?

Uğur böceği böcekleri Coleoptera takımına aittir ve genellikle uğur böceği olarak da adlandırılır. Yetişkin bir uğur böceği ovaldir, dışbükeydir ve tipik olarak kırmızı renktedir ve her kanatta 6 siyah nokta bulunur. Aşağıya dönük küçük kafaları, kısa bacakları ve yarım küre gövdeleri yaklaşık bir bezelyenin 1 / 2'si kadardır. Yırtıcı hayvanlardır ve çoğunlukla bitki yiyen böceklerle beslenirler.

Neden Uğur Böcekleri Var?

Uğur böceği böcekleri, yetişkinlik döneminde kışı geçirir ve genellikle büyük miktarlarda kümelenmiş halde bulunur. Soğuk kış aylarında sıcak ve rahat bir yerde kış uykusuna yatmak ve kış uykusuna yattıklarında gruplar halinde bir araya gelmek isterler, böylece birini görürseniz, daha fazlasının geleceğinden emin olabilirsiniz.  Yaz ayları için dışarı çıkmaya hazırlanan uğur böceklerinin ilkbaharda arttığını da fark edebilirsiniz.

Uğur Böcekleri Tehlikeli midir?

Uğur böceği böcekleri insanlar için zehirli değildir. Ancak bazı hayvanlar üzerinde toksik etkileri olabilir. Uğur böceklerinin, bazı yırtıcıların onları yemesini engelleyen kötü bir kokusu vardır ve parlak renkleri de caydırıcı olarak yardımcı olur. Bir tehdit değil, evler ve işyerleri için daha çok rahatsızlık verici olarak kabul edilirler.

Uğur Böceği Böceklerinden nasıl kurtulurum?

Uğur böceklerinden kurtulmak zor bir iş olabilir, çünkü onları rahatsız etmek yalnızca strese neden olur ve duvarlarınızda sarı lekeler bırakır. Gördüğünüz sarı şey, atık madde değil, onların kanlarıdır. Okka Grup uğur böceği böceği sorunlarını çözmek için tek adrestir. Yüksek eğitimli haşere kontrol uzmanlarımız, mülkünüzde kapsamlı bir inceleme yapacak ve ardından sizi Uğur Böceği Böceklerinden mümkün olan en hızlı ve en güvenli şekilde kurtarmak için özel tasarlanmış bir çözüm oluşturacaktır.

Uğur Böceğini Kendim İlaçlayabilir miyim?

Kendin Yap yöntemlerini kullanarak uğur böceği böceklerini kontrol etmenin çoğu durumda etkili olduğu kanıtlanmamaktadır. Okka Grup eğitimli haşere kontrol teknisyenlerimiz, böcekleri yok etmenin tüm yöntemleri konusunda son derece eğitilmiştir.

Uğur Böceği İlaçlamak Güvenli mi?

Okka Grup tarafından kullanılan her ürün, Halk Sağlığı tarafından kapsamlı testlere tabi tutulmuş ve haşere kontrolünde kullanılmak üzere tescil edilmiştir. Yalnızca Halk Sağlığı onaylandıktan sonra, katı bir dizi yönergeyi izleyerek kullanır ve uygularız. Bu, insanlara veya evcil hayvanlara herhangi bir zarar vermeyeceğinden emin olabileceğiniz anlamına gelir.

Uğur Böceğini Gelecekte Nasıl Önleyebilirim?

Uğur böceği böcekleri açık renkli evlere çekilir ve daha eski evler, yeterli yalıtımın olmaması nedeniyle daha fazla uğur böceği sorunu yaşama eğilimindedir. Böcekler, pencerelerin etrafındaki, kapı yollarındaki ve kaplama tahtalarının altındaki küçük çatlaklardan girme eğilimindedir. Potansiyel açıklıkların uygun şekilde yalıtılması ve kapatılması, bu haşerelerin caydırılmasına yardımcı olabilir.


Okka Grup

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.