112743388

Kağıthane Köpek Kenesi İlaçlama Firması

04-02-2020 01:09
Kağıthane Köpek Kenesi İlaçlama Firması

KAĞITHANE KENE İLAÇLAMA

KÖPEK KENELERİ NEDİR?

Tahmin edebileceğiniz gibi, Köpek kene evcilleştirilmiş köpeklerin kanını besleme tercihi nedeniyle adını aldı, ancak çok çeşitli diğer memelileri de mutlu bir şekilde besleyecekler. Yetişkin köpek keneleri kahverengimsi renktedir ve üzerlerinde beyaz veya sarı işaretler vardır. Dişiler sadece vücutlarının ön yüzünün üst yüzeyinde "mermer” işaretlere sahipken, erkekler vücutlarının tüm üst yüzeyinde aynı "mermer” işaretlere sahiptir. Yetişkin köpek keneleri beslenmeden önce yaklaşık 3/16 inç uzunluğunda ve oval şekilli bir gövdeye sahiptir. Bir kan yemeğinden sonra, bir inç uzunluğunun yaklaşık 5 / 8'ine kadar büyürler ve çok şişerler. Diğer keneler gibi kanatsızdırlar ve uçamazlar veya zıplayamazlar.

NEDEN KÖPEK NELERİ VAR?

Köpek keneleri genellikle vahşi hayvanlar tarafından etrafa dağılırlar., bir kez dolu olduklarında ve çimlerinize düşer. Daha sonra başka bir yemek için hazır olana kadar bekleyecekler ve kendilerini, çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız tarafından maalesef olabilecek yeni bir ev sahibine bağlayacaklar. Bahçelerde bulunmanın yanı sıra, parklarda, tarlalarda, ağaçlık yollarda, boş arazilerde ve yolların yanında bulunan otlarda ve bitki örtüsünde de bulunurlar. Köpek keneleri iç mekanlarda iyi hayatta kalamaz.

KENELER TEHLİKELİMİ?

Evet, köpek keneleri tehlikeli bir zararlı olarak kabul edilir ve tehlikeli bakterileri beslenirken tükürük yoluyla konakçının kan dolaşımına iletme yeteneğine sahiptir. Tükürüğündeki patojenler köpek kene felci, Rocky Mountain benekli ateşi, Lyme hastalığı ve babesiosis gibi şeyleri iletebilir.
KÖPEK KENELERİNDEN NASIL KURTULURUM?
Bir mülkten köpek kenelerini ortadan kaldırmak çok zor olabilir çünkü vahşi hayvanlar tarafından sürekli olarak sokulabilirler. Mülkünüzdeki köpek kenelerini kontrol etmek için eğitimli bir uzmanın bilgi ve deneyimine ihtiyacınız vardır. Okka Grup Kağıthane son derece eğitimli personeller, kahverengi köpek kenelerinin alışkanlıklarını ve habitatlarını anlıyor ve bunları mevsimsel kene kontrol hizmetlerimiz veya konut Tercihli Bakım programlarımızla kontrol edebiliyorlar. Profesyonel, etkili ve kapsamlı hizmetlerimizle mülkünüzdeki keneleri kontrol etme hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi arayın!

KENDİMİZ KÖPEK KENELERİNDEN KURTULABİLİRMİYİZ?

Piyasada "keneleri ortadan kaldırmak” için birçok ilaç vardır, ancak konunun gerçeği, bu ürünlerin çoğunlukla etkisiz olması, kenelerin istila ettiği bir mülk alanındaki kenelerin gerçekten kontrol edilmesi için tutarlı bir şekilde tedavi edilmesi ve bakımının yapılmasıdır. Ayrıca, büyük kutu mağazalarındaki ürünlerin çoğu, doğru şekilde kullanılmazsa veya karıştırılmazsa insanlar ve evcil hayvanlar için çok zararlı olabilir. Bir kene istilasına en iyi çözüm Okka Grup Kağıtjane ilaçlama kene kontrol uzmanlarıyla iletişime geçmektir; uzmanlarımız İstanbul bölge mülklerindeki kene popülasyonlarını kontrol edebilir ve onların, aileniz ve evcil hayvanlarınız için rahatsızlık ve tehlike oluşturmasını engelleyebilir.

KÖPEK KENELERİ UYGULAMALARI GÜVENLİMİ?

Okka Grup Kağıthane Pest tarafından kullanılan her ürün ilk önce Halk Sağlığı Bakanlığı Tarafından kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve haşere kontrol kullanımı için kayıtlıdır. Ancak o zaman insanlar ve evcil hayvanlar için katı kurallar uygulanarak uygulanır.
KÖPEK KENESİNDEN GELECEKTE NASIL ÖNLEYEBİLİRİM?
Köpek keneleri ve keneleri, genel olarak, mülkünüze sokulmasını önlemek için çok zor zararlılardır. Bununla birlikte, Okka Grup kağıthane Pest mevsimlik bir kene kontrol servisi veya bir yıl boyunca haşere kontrol planı uygulamaya ek olarak, bir köpek kene istilasının önlenmesine yardımcı olmak için mülkünüzde atabileceğiniz bazı adımlar vardır.
Evinizin içinde ve dışında zaman geçiren köpekler ve kediler, veterinerlerinin rehberliğinde bir kene önleyici ile tedavi edilmelidir.
Evcil hayvanlar, vücutlarında kenelerin varlığı için günlük olarak kontrol edilmelidir.
Mülkünüzdeki ağaçlık alanların veya ağır bitki örtüsü alanlarının çimlerinizden kesildiğinden emin olun.
Mülkünüzdeki çimleri kısa tutun.
Keneleri barındırabilecek bölgelerde dışarıda zaman geçirirken uzun pantolon, kol ve kapalı burunlu ayakkabı giyin. İçeri girmeden önce kendinizi ve çocuklarınızı keneler açısından inceleyin.
Kuş besleyicilerini ve diğer vahşi yaşam besleyicilerini mülkünüzden vahşi hayvanları kendine çekebilecek şekilde kaldırmayı düşünün.

KAĞITHANE KENE İLAÇLAMA FİRMASI


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.