112743388

İlkbaharda Haşere Sorunları

09-05-2021 12:47
İlkbaharda Haşere Sorunları

İLKBAHARDA HAŞERE SORUNLARI

Haşere var mı? 

İstenmeyen Haşereleri Caydırmak İçin Uzman Tavsiyesi
Nisan yağmurları sadece Mayıs da çiçekleri getirmez. Ayrıca bahar haşereleri de getirir Haşere sorunu olmayan bir ilkbahar yaşamak için iyi bir haşere projelerine göz atın.

Çiçek açan bitkiler, güneşli gökyüzü ve ülke genelinde daha sıcak havanın beklenen geri dönüşü, baharın resmen yayıldığının tek işareti değil. Mevsimlerdeki değişim aynı zamanda karıncalar, hamamböcekleri ve sineklerden karıncalara ve sokan böceklere kadar yaygın ilkbahar zararlılarının ortaya çıkmasıyla da belirgindir. Aslında, haşere kontrol sektörü, birçok böcek çiftleşmek ve koloniler oluşturmak için yeni yerler bulmak için kış saklanma noktalarından çıkmaya başladığından ve çoğu zaman evlerimizi de içerdiğinden, yılın bu zamanında haşere mevsiminin başlangıcı olarak kabul edilir.

Haşere Önleme Taktikleri

İlkbaharda bir istila olasılığını en aza indirmenin en iyi yolu ilaçlama yapmaktır. Okka Grup evlerimizin etrafında terkedilmiş lastikler, çürümüş ağaç kütükleri ve yaprakların veya enkaz yığınları gibi potansiyel zararlı evlerini, siteleri için bakmak için evinizin çevresinde bir denetim yapılması gerektiğini önerir. Ayrıca böceklerin ve kemirgenlerin istenmeyen misafir olmamalarına yardımcı olacaktır. 

Haşeresiz Bir Bahar İçin 8 Ev Projesi 

İlkbaharın tadını çıkarmanızı sağlamak için bu sekiz basit ev geliştirme projesini düşünün.

1.Yardımcı boruların yapıya girdiği alanlara özellikle dikkat ederek, tüm çatlakları ve yarıkları silikon kalafatla kapatın. 
Örneğin genç hamamböceklerinin , içine girebilmek için yalnızca bir kuruş kadar ince bir çatlağa ihtiyaçları vardır.

2. Camları perdeleyin ve potansiyel girişleri kapatarak ekranlardaki herhangi bir yırtık veya yırtılmayı onarın. Ayrıca, tavan arası havalandırma deliklerini ve bacalara açıklıkları perdeleyin.

3. Isı yalıtımını değiştirin ve bodrum temeli ve pencereler etrafındaki gevşek harcı onarın.

4. Sivrisinekler  ve diğer zararlı böcekler için mükemmel bir üreme alanı sağlayabilecek su birikmesini önlemek için oluklarınızdaki yaprakları ve diğer kalıntıları temizleyin.

5. Marangoz karıncaları ve termitler gibi bazı böcekler çürüyen  ahşaba çekildiğinden , fasya ve çürük çatı zonalarını onarın .

6. Haşere barındırma alanlarından kaçınmak için evin çevresini uygun şekilde peyzaj yapın. Çalıları kırpılmış halde tutun ve malçın temelden en az 25 cm uzakta olduğundan emin olun.

7. Düzgün çalışan iniş boruları, oluklar ve sıçrama blokları aracılığıyla suyu kümesin dışına yönlendirin. Sızdıran muslukları, su borularını ve AC birimlerini onarın.

8. Bodrumları, tavan aralarını ve gezinme alanlarını iyi havalandırılmış ve kuru tuttuğunuzdan emin olun.

Proaktif olmak, bir haşere istilasını önlemede uzun bir yol kat edebilir, ancak ürpertici bir hamamböceğinin veya karınca ordusunun, özellikle haşere baskısının olduğu ilkbahar ve yaz aylarında, evinizin sınırları içinde yolunu bulma şansı her zaman vardır. en yüksek. İçeri girdikten sonra, bazı zararlı türleri ailelerimiz için ciddi sağlık tehditlerine neden olabilirken, diğerleri kapsamlı mal hasarına neden olabilir.

Bir istiladan şüpheleniyorsanız , evinizi incelemek, sorunu doğru bir şekilde tanımlamak ve en iyi eylem planını önermek için gereken araçlara ve uzmanlığa sahip lisanslı bir haşere uzmanı ile iletişime geçin. Çoğu zaman, insanlar bir haşere sorunundan kurtulmaya çalışmak için meseleyi kendi ellerine alma eğilimindedir, ancak gerçek şu ki, zararlıların profesyonellere bırakılması daha iyidir.

Yaygın ev zararlıları hakkında daha fazla bilgi için www.okkagrup.com.tr adresini ziyaret edin .
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.