112743388

Corona Sırasında Profesyonel Pest Control

31-05-2021 16:47
Corona Sırasında Profesyonel Pest Control

CORONA SIRASINDA PROFESYONEL PEST CONTROL

Profesyonel haşere kontrol endüstrisi, ülke çapındaki evler ve işletmeler için halk sağlığı, gıda ve mülkün korunmasında her zaman önemli bir rol oynamıştır. Kemirgenlerin dünyanın gıda arzının yaklaşık yüzde 20'sini kirlettiğini veya tükettiğini ve Batı Nil virüsü, Lyme hastalığı, salmonelloz, hantavirüs ve ensefalit gibi diğer zararlıların hastalıkları yaydığını düşünün. Dahası, sokan böcekler her yıl yüz binlerce insanı acil servise gitmeye zorlar ve hamamböceği ve kemirgen alerjenleri çocuklarda astım ataklarını tetikler. Profesyonel haşere kontrol endüstrisinin kritik çalışmaları olmasaydı, bu endişe verici istatistikler çok daha kötü olurdu.

COVID-19'a karşı dünyanın önemli savaşı sırasında günümüzün belirsiz zamanlarında, endüstri insan sağlığı ve güvenliğinin hayati bir koruyucusu olarak rolünü sürdürüyor. Dünya çapında topluluklardaki birçok işletme kapılarını kapatmak ve eğriyi düzleştirmek için üzerlerine düşeni yapmak zorunda kalmış olsa da, profesyonel haşere kontrolü Türkiye de Sağlık Bakanlığı tarafından önemli bir hizmet olarak kabul edilmiştir. Bu, Türkiye de çoğu haşere kontrol şirketinin gıda tedarikimizi ve kritik ulusal altyapımızı korumak için hala çok çalıştığı ve aynı zamanda haşere kaynaklı hastalık tehdidini evlere ve işyerlerine indirmeye devam ettiği anlamına gelir.

Bu sizin için ne anlama geliyor?

Profesyonel haşere kontrol endüstrisi, ülkenin gıda üretim tesislerini, marketlerini, tıbbi kurumlarını ve hastanelerini, çok aileli konut birimlerini, depoları, yerel belediyeleri, evleri ve işyerlerini korumaya devam etmeye kararlıdır.

Topluluklar COVID-19'un yayılmasını önlemek için içeride ve çoğu durumda evde kaldıkça, kemirgenler gibi zararlılar, su ve yiyecek kaynakları bulmak için güpegündüz dışarı çıkmalarını engellemek için daha az şeye sahip olacak. Kapalı işletmeler nedeniyle tipik yuvalama ve beslenme yerleri tükenirse, su, yiyecek ve barınak için becerikli bir şekilde yeni bir yer arayacaklarına şüphe yoktur. Uygun, devam eden haşere kontrol çabaları olmadan, kemirgen popülasyonları, işletmelerin kapalı olduğu alanlardan yiyecek ve suyun hazır olduğu alanlara taşınacaktır.

Evde, günlük hayatımızın bir parçası olarak bizi her zaman hayal kırıklığına uğratan haşereler ve yayılan hastalıklar büyük ihtimalle devam edecektir. Ev sahipleri bu değişim döneminde zararlıları yeni ve farklı yerlerde görebilirler. Zararlıların çevredeki değişikliklere kolayca uyum sağladığı ve yeni normalimize hızla uyum sağladığı bilinmektedir. Artan ev teslimatlarından güvenli bir şekilde parçalanmayı bekleyen karton kutulardan oluşan kule, bir örnek olarak, garajlarda veya çöp kutularının yanında haşereler için mükemmel saklanma noktaları oluşturur.

Unutma!

Haşere kontrol endüstrisinin, bugün sahip olduğunuz yaşam kalitesini korumanıza yardımcı olmaya hazır olduğunu unutmayın. Temel bir hizmet olarak, ülkenizin gıda tedarikini, evlerinizi ve işyerlerinizi zararlılarla ilgili mülkiyet tehditlerinden korumak ve en önemlisi ailenizi ve sevdiklerinizi zararlılara özgü halk sağlığı tehditlerinden korumak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.