112743388

Almanhamambocegi

04-05-2021 14:49
Almanhamambocegi

ALMAN HAMAMBÖCEĞİ

Alman Hamam Böceği Nedir?

Alman hamamböcekleri, uçarken nadiren göreceğiniz bir hamamböceği türüdür; bunun yerine, gittikleri yere ulaşmak veya yakalanmaktan kaçmak için çok hızlı koşarlar ve koşarlar. Yetişkinler bir inçin 1/2 ila 5 / 8'i arasında büyür. Vücutları veya açık kahverengi veya ten rengi ve başlarının hemen arkasına yerleştirilmiş iki paralel siyah çizgileri vardır. Dişinin geniş bir karnı varken, erkeğin daha dar şekilli bir karnı vardır. Alman hamamböcekleri çok çabuk ürerler; her dişi 40 yumurta taşıyabilir ve yılda 6 kuşak üretilebilir.

Neden Alman Hamam Böceği Var?

Alman hamamböcekleri küçük çatlaklardan ve yarıklardan evlere girebilir; aslında, vücutlarını sıkıştırmak için yalnızca bir inçin 3 / 8'i genişliğinde bir boşluğa ihtiyaçları var! Yiyecek ararken, genellikle temeldeki veya kapıların altındaki boşluklardan içeri girerler; ancak bu istilacı hamamböceklerinin evlere ve diğer binalara girmesinin ana yolu, karton kutularda, kullanılmış aletlerde ve mobilyalarda, alışveriş poşetlerinde ve diğer teslimat ve paketlerde otostop çekmektir. İçeri girdikten sonra, Alman hamamböcekleri mutfak ve banyo gibi sıcak, nemli yerlerde çok sayıda yaşarken bulunabilir.

Alman Hamam Böceği Tehlikeli midir?

Evet, Alman hamamböceklerinin evinizi işgal etmesi çok tehlikelidir. Vücutlarında ve dışkılarında ishal, dizanteri, salmonella ve diğer ciddi sağlık sorunlarına neden olabilecek çok sayıda virüs, bakteri ve parazit taşırlar. Ayrıca, dökülen derileri ve dışkıları, özellikle küçük çocuklarda sıklıkla insanlarda astım ataklarını tetikler.

Alman Hamam Böceklerinden Nasıl Kurtulurum?

Bir evden Alman hamamböceklerinin ortadan kaldırılması çok zor olabilir; gecedirler, çok çabuk ürerler ve yeni ortamlara kolayca adapte olurlar. Bir Alman hamamböceği istilasını tamamen ortadan kaldırmak için eğitimli bir profesyonelin bilgi ve deneyimine ihtiyacınız var. Okka Grup yüksek eğitimli imha ediciler, Alman hamamböceklerinin alışkanlıklarını ve yaşam alanlarını anlar ve bunları Tercihli Bakım konut haşere kontrol hizmetlerimiz aracılığıyla ortadan kaldırabilir. Yıl boyu süren bu haşere kontrol planları, düzenli tedavi ziyaretleriyle hamamböceklerinden ve diğer yaygın ev işgalcilerinden kurtulur. Tercih Edilen Bakım planlarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi arayın!

Alman Hamam Böceğini Kendim İlaçlayabilir miyim?

Piyasada "hamamböceklerinden kurtulmak" için pek çok Kendin Yap ürünleri vardır, ancak gerçek şu ki, bu ürünler onu istila eden tüm yetişkinlerin, nimflerin ve yumurtaların bir mülkünden tamamen kurtulmakta çoğunlukla etkisizdir. Sadece bir veya iki yumurtayı veya yetişkini geride bırakmak, yeniden istila ile sonuçlanacaktır. Ayrıca büyük kutu mağazalarındaki ürünlerin birçoğu doğru kullanılmadığı veya karıştırılmadığı takdirde insanlara ve evcil hayvanlara çok zararlı olabilir. Bir Alman hamamböceği istilasına karşı en iyi çözüm, Okka Grup hamamböceği kontrol uzmanlarıyla iletişim kurmaktır; 

Alman Hamam Böceği İlaçlamak Güvenli mi?

Okka Grup tarafından kullanılan her ürün ilk olarak Halk Sağlığı tarafından kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve haşere kontrolünde kullanılmak üzere tescil edilmiştir. Ancak o zaman bunu insanlar ve evcil hayvanlar etrafında kullanım için katı bir kurallar dizisini izleyerek uygularız.

Alman Hamam Böceğini Gelecekte Nasıl Önleyebilirim?

Alman hamamböcekleri ve hamamböcekleri genel olarak önlenmesi çok zor zararlılardır; birçok farklı yoldan girebilirler - kendi başlarına, paketler halinde veya insanlarla. Okka Grup yıl boyunca haşere kontrol planı koymanın yanı sıra, bir Alman hamamböceği istilasını önlemeye yardımcı olmak için evinizin ve mülkünüzün etrafında atabileceğiniz bazı adımlar vardır.
Tüm dış kapılara kapı süpürgeleri takın ve pencere ve kapılar etrafındaki tüm boşlukları, özellikle de bodruma açılanları doldurun.
Nem seviyelerini düşürmek için klimalar ve nem gidericiler kullanın.
Hamamböceği belirtileri için kutuları ve paketleri evinize getirmeden önce incelediğinizden emin olun.
Kullanılmış mobilya veya ev aletleri satın alıyorsanız, bunları evinize getirmeden önce hamamböceği ve vakumla iyice kontrol ettiğinizden ve / veya sterilize ettiğinizden emin olun.
Yiyecekleri hava geçirmez kaplarda veya buzdolabında saklayın.
Dökülenleri ve kırıntıları hızla temizleyin, evinizdeki çöpleri düzenli olarak temizleyin ve tüm kirli bulaşıkları rutin olarak yıkayın.




Okka Grup

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.