112743388

Yıldız Kenesi

04-05-2021 15:53
Yıldız Kenesi

YILDIZ KENESİ

Yıldız Keneleri Nedir?

Yalnız yıldız kenesi, sırtlarında bulunan parlak beyaz nokta nedeniyle kenelerin tanınması en kolay olanlardan biridir. Bu türün erkeklerinin vücutlarının üst kenarlarında çok belirgin beyaz çizgiler vardır, bu işaretler dişilerde o kadar belirgin değildir. Kan yemekten önce, yalnız yıldız kenesi kırmızımsı kahverengi renktedir ve yaklaşık 1 / 6-1 / 4 inç uzunluğundadır. Beslendikten ve tıkandıktan sonra, arduvaz grisi bir renge ve yaklaşık yarım inç uzunluğa sahip olurlar

Neden Yıldız Keneleri Var?

Yetişkin yalnız yıldız keneler genellikle tilkiler, köpekler, ak kuyruklu geyikler ve insanlar dahil olmak üzere daha büyük hayvanları ısırır. Genellikle vahşi hayvanlar tarafından mesken mülklerine sokulurlar. Yalnız yıldız keneleri uzun süre güneş ışığına maruz kalan alanlarda yaşayamaz; bu nedenle tipik olarak gölgeli alanlarda, ağaçlık alanlarda ve az büyüyen bitkiler arasında yaşarken bulunurlar. Mülkünüze vardığınızda, yalnız yıldız keneler, yeni bir ev sahibi gelene kadar bu gölgeli karanlık alanlarda saklanacaktır; uygun önlemler alınmazsa siz, çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız olabilir.

Yıldız Keneler Tehlikeli midir?

Evet, yalnız yıldız kenelerin lyme hastalığını bulaştırdığı bilinmemekle birlikte, diğer ciddi hastalıkları tükürükleriyle konakçılarına bulaştırırlar. Yalnız yıldız kenelerin bulaşmasından sorumlu olan hastalıklar arasında tularemi, Rocky Mountain benekli ateşi ve ehrlichiosis bulunur. Bu parazitlere dikkat edilmeli ve mülkünüzdeki bu zararlıları yok etmek ve kontrol altına almak için profesyonel servisler aranmalıdır.

Yalnız Yıldız Kenelerinden Nasıl Kurtulurum?

Bir mülkteki yalnız keneleri ortadan kaldırmak çok zor olabilir çünkü bunlar sürekli olarak vahşi hayvanlar tarafından buraya sokulabilirler. Mülkünüzdeki yalnız yıldız işaretlerini kontrol etmek için eğitimli bir profesyonelin bilgi ve deneyimine ihtiyacınız vardır. Okka Grup yüksek eğitimli ilaçlamacılar, yalnız yıldız kenelerin alışkanlıklarını ve habitatlarını anlar ve bunları mevsimsel kene kontrol hizmetlerimiz veya konutta Tercih Edilen Bakım programlarımız aracılığıyla ortadan kaldırabilir. Profesyonel, etkili ve kapsamlı hizmetlerimiz aracılığıyla mülkünüzdeki keneleri kontrol etme hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi arayın!

Yıldız Kenesini Kendim İlaçlayabilir miyim?

Piyasada "keneleri ortadan kaldıracak" birçok böcek ilacı ürünü vardır, ancak gerçek şu ki, bu ürünler çoğunlukla etkisizdir, bir mülk üzerindeki keneleri gerçekten kontrol etmek için kenelerin istila ettiği alanların sürekli olarak işlenmesi ve bakımı gerekir. Ayrıca büyük kutu mağazalarındaki ürünlerin birçoğu doğru kullanılmadığı veya karıştırılmadığı takdirde insanlara ve evcil hayvanlara çok zararlı olabilir. Bir kene istilasına karşı en iyi çözüm, Okka Grup kene kontrol uzmanlarıyla iletişim kurmaktır; 

Yıldız Kenesi İlaçlamak Güvenli mi?

Okka Grup tarafından kullanılan her ürün ilk olarak Halk Sağlığı tarafından kapsamlı bir şekilde test edilmiştir ve haşere kontrolünde kullanılmak üzere tescil edilmiştir. Ancak o zaman bunu insanlar ve evcil hayvanlar etrafında kullanım için katı bir kurallar dizisini izleyerek uygularız.

Yıldız Kenesini Gelecekte Nasıl Önleyebilirim?

Yalnız yıldız keneler ve keneler, genel olarak, mülkünüze bulaşmasını önlemek için çok zor zararlılardır. Bununla birlikte, Okka Grup tarafından mevsimlik bir kene kontrol hizmeti veya yıl boyunca bir haşere kontrol planı uygulamaya ek olarak, tek başına bir yıldız kene istilasını önlemeye yardımcı olmak için mülkünüzün etrafında atabileceğiniz bazı adımlar vardır.
Evinizin hem içinde hem de dışında vakit geçiren kedi ve köpeklere veteriner hekimlerinin rehberliğinde kene önleyici uygulanmalıdır.
Evcil hayvanlar, vücutlarında kene olup olmadığına karşı günlük olarak incelenmelidir.
Mülkünüzdeki ağaçlık alanların veya yoğun bitki örtüsünün çimlerinizden uzakta kesildiğinden emin olun; Bu kenelerin mülkünüzde saklanabileceği odun yığınlarını ve diğer kalıntıları temizleyin.
Mülkünüzdeki çimleri kısa tutun.
Kene barındırabilecek alanlarda dışarıda vakit geçirirken uzun pantolonlar, kollu giysiler ve kapalı burunlu ayakkabılar giyin. İçeri girmeden önce kendinizi ve çocuklarınızı keneler açısından inceleyin.
Mülkünüzden yabani hayvanları kendisine çekebilecek kuş yemliklerini ve diğer vahşi yaşam besleyicilerini kaldırmayı düşünün.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.