112743388

Sivrisinek İlaçlama

01-02-2019 00:13
Sivrisinek İlaçlama

SİVRİSİNEK İLAÇLAMA HİZMETİ


      Yaz mevsiminde geldiğinde sivrisinekler tarafından boğulacaksınız demektir. Bu yüksek uçan zararlılar, sıtma, sarı humma, dang humması, ensefalit ve West Nile Virus gibi çok sayıda hastalığın iyi bilinen taşıyıcılarıdır. Sonuncusu Türkiye de son yıllarda tehlikeli bir tehdit haline geldi ve yüksek ateş, vücut ağrıları, güçsüzlük, karışıklık ve hatta komaya neden olabilir. Sivrisinekler, bazı hassas kişilerde alerjik reaksiyonlara da neden olabilir. Sivrisinekler durgun sularda veya yumuşak topraklarda ürerler. Dişi sivrisinekler insan avcılarıdır; İnsanların vücut ısısını ve insanların soludukları karbondioksiti ararlar. Isırdıklarında kan emebilirler. Erkek sivrisinekler bitki nektarları ile beslenir. Ağaç deliklerinde göletler, bataklıklar, sel suları, fırtına drenajları, eski lastikler ve su etrafında sivrisinekler bulmak yaygındır.

SİVRİSİNEKLERİ ÖNLEYELİM


      Sivrisineklerin mülkünüze yerleşmesini önlemek için, alabileceğiniz bazı önleyici tedbirler vardır. Sivrisinek önleme için kullanışlı ipuçlarımızı takip edin. Sivrisinekler durgun suda üreyebildiğinden, suyu tencere ve bulaşıklardan ve çocuk havuzları ve el arabalarından boşaltın. Evinizdeki tıkanmış yağmur oluklarınızı temizleyin. Su veya nemli toprak havuzları oluşturabilecek sızdıran dış mekan musluklarınızı düzeltin. Sivrisinek önleme ipuçlarımızı takip edin, bu yaz daha eğlenceli bir bir hale gelecek.

SİVRİSİNEK TEDAVİSİ


     Önleyici tedbirleri ne kadar iyi uygularsanız uygulayın, sivrisinekler hala komşu mülklerden istila edebilir. Bu yüzden devam eden bir sivrisinek kontrol planı hayatidir. Okka Grup Haşere Kontrolü, sivrisinekleri uzak tutmaya yardımcı olmak için Profesyonel Ürünler kullanır.
     Sivrisinekleri etkin bir şekilde kontrol etmek için Lavrasitler ve yetişkin öldürücüleri bir arada kullanıyoruz. Larvaları, sivrisineklerin larvaların yetişkinlere dönüşmesini engellemek için yumurtalarını bıraktıkları durgun su gibi sorunlu alanlara yerleştiriyoruz. Özellikle sivrisinekleri uzak tutmada çevre bölgelerinde etkili olduğunu biliyoruz. Sivrisinekler hızlı bir şekilde ısırır, Mikrop saçar. Okka Grup Zararlı Kontrolü, şu an sahip olduğunuz veya gelecekte olabilecek can sıkıcı sivrisinek sorunlarını kontrol edebilir.
      Hiç kimse sivrisinekler tarafından ısırılmaktan hoşlanmaz. Sivrisinek ısırmaları ağrılıdır ve sivrisineklerin tükürüğüne alerjik reaksiyon göstermesi nedeniyle cildin kızarmasına ve kaşınmasına neden olabilir. Fakat sıtma, dang humması ve sivrisineklerin taşıyabileceği Batı Nil virüsü gibi ciddi hastalıklar daha da zararlıdır. Sivrisinekler köpek ve atlara kalp solucanları, doğu at ensefaliti ve West Nil virüsü gibi hastalıklar ve parazitler de bulaştırabilir. İster düğün sezonu, ister düğün, isterse dış toplantıya hazırlanırken tam sezonluk bir hizmet veya bir kerelik bir hizmet için olsun;  Okka Grup Pest Control'ü arayın veya sivrisinek rahatsızlığınızı sona erdirme işlemine başlamak bizimle iletişime geçin

SİVRİSİNEKLER İÇİN 

      Mülkünüzün çevresinde önemli bir sivrisinek varlığı tespit ettiğinizde, Okka Grup Haşere Kontrol yerel nitelikli sivrisinek kontrolü uzmanlarını arayın. 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.