112743388

Neden Ticari Haşere Kontrol Hizmeti

02-02-2023 17:14
Neden Ticari Haşere Kontrol Hizmeti

NEDEN TİCARİ HAŞERE KONTROL HİZMETİ

  
Televizyon haberleri bir restoran hakkında iyi ya da kötü bir haber yaptığında, genellikle izleyicilere restoranın neyle tanındığını anlatırlar. Bu, dev köfteleriyle tanınan bir İtalyan restoranı, bilinen bir barbekü restoranı bir et lokantası olabilir.
Ambiyansı, atmosferi ve hizmeti tanımlamak için "benzersiz", "alışılmadık" ve "eğlenceli" gibi tanımlayıcı kelimeler kullanırlar. Bu, herhangi bir restoran için harika bir teşhir. Ancak haberler aynı zamanda bir işletmeye zarar verebilir ve istenmeyen haberler almak için kuruluşunuzdaki hataları bildiren birine sahip olmaktan daha iyi bir yol yoktur.

Restoranların başına bela olan birçok haşere var. Bir restoranın sahibiyseniz veya işletiyorsanız, onlara fazlasıyla aşinasınızdır.

Sineklerin,  hamamböceklerinin ,  kemirgenlerin ve  kiler zararlılarının varlığı  , ülke çapındaki restoranların kapanmasına neden oldu. Ancak bir restoran için sorunlara yol açabilen tek canlı hastalık yayan haşereler değildir.

Devam eden  ticari haşere kontrolünüz olduğunda, aşağıdaki faydaları bekleyebilirsiniz:
Başarısız denetimlere karşı koruma . Yalnızca kapıları açık tutma yeteneğinizi tehdit etmeyecek, aynı zamanda haber ajansları hemen sizinle ilgili bir haber yapacak. 
 
İtibarınız için koruma . Profesyonel haşere kontrol personeli, haşere tehditlerini nasıl izleyeceklerini ve yöneteceklerini bilirler, bu nedenle müşterilerinizin onlarla temasa geçme olasılığı daha düşüktür. Akıllı telefonlar ve incelemelere anında erişim çağında yaşıyoruz. Hamam böcekleri, sinekler veya diğer bazı haşere gözlemleriyle ilgili bir incelemeden hiçbir restoran fayda sağlamaz.
 
Mülkünüz için koruma . Termitler ahşapla beslenmeye geldiğinde veya diğer bazı haşereler duvar kağıdınız, perdeleriniz, mobilyalarınız ve daha fazlasıyla beslenmek için içeri girdiğinde, bu sizi finansal olarak etkileyebilir. Devam eden haşere kontrolü, böceklerin bir giriş noktası bulmasını engellemek için restoranınızın etrafında bir bariyer oluşturacaktır.
 
Artan Moral . Zararlılar sadece müşterileri etkilemekle kalmaz, çalışanlarınızı da etkileyebilir. Zararlılardan arınmış bir ortamı sürdürmek için profesyonel bir yardıma sahip olduğunuzda, daha mutlu çalışanlara sahip olacaksınız. Ve mutlu çalışanlar daha çok çalışır.
 
Yeşil çözümler . Kendin yap haşere kontrolü genellikle sorunları daha da kötüleştirir ve daha fazla sağlık riski oluşturur. Bir profesyonel, işletmenizi koruyan ve riski azaltan haşere kontrol çözümleri almanızı sağlayacaktır.
 
İşletmeniz için henüz bir haşere planı oluşturmadıysanız veya bunun işe yaramadığı bir planınız varsa,  OKKA GRUP ile iletişime geçin. Sektör lideri haşere kontrol çözümleriyle 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.