112743388

Kokan Böcekler Evde Nerede Saklanır

12-05-2021 12:54
Kokan Böcekler Evde Nerede Saklanır

KOKAN BÖCEKLER EVDE NEREDE SAKLANIR?

Kahverengi Kokan böcekler ilk olarak 1990'larda ülkemizde istilacı türler arasına girerek zararlı olarak kabul edilir. Bu belirli tür ilk olarak ülkemizde hızla yayılmaya başladı. İnsanlar için herhangi bir sağlık tehdidi oluşturmasalar da, ev sahipleri için içeriye girdiklerinde kötü kokulu bir rahatsızlık oluşturabilirler.

İçeri girdikten sonra, kokan böcekler bir evi ele geçirebilir. Kokuşmuş böcekler genellikle sonbaharda, sıcaklıktaki büyük değişikliklerden önce kışlayan manzaraları ararlar. Kışı bir binanın duvarlarının, tavan aralarının veya sürünen boşluklarının içinde saklanarak geçirecekler, ancak bazen içeri girdiklerinde pencere veya kapıların yanında görülebiliyorlar.

Kokuşmuş Böcekler Evlerde Nerede Saklanır?

Evin içinde, kokuşmuş böcekler genellikle oturma odası gibi yerlerde bulunabilir. Büyük ölü veya diri böcek grupları bulmak, istilanın bir numaralı işaretidir. Yığınlar tipik olarak, pis böceklerin kendilerini ısıtmak için ortaya çıktıkları güneşli alanlarda bulunur, ancak bu, evinizde başka pis böceklerin saklanıyor olabileceği anlamına gelir. Bahar geldiğinde, pis böcekler saklandıkları yerlerden dışarı çıkmaya çalışacaklar.

Kokuşmuş böcek istilalarını önlemek için Okka Grup Uzmanları aşağıdakileri önermektedir:

Kimyasal kullanarak mümkün olduğunca çok dış açıklığı kapatın
Gezinme alanlarında ve tavan aralarındaki ekran delikleri
Dış kapılar altındaki boşlukları kapatmak için süpürgelik kullanın
Ev sahipleri ayrıca bir istila ile ilgili yardım için sertifikalı haşere uzmanlarına bakmalıdır.
 

Kötü bir böcek sorununuz olabileceğini düşünüyorsanız, hemen ilaçlama şirketinizi arayınız.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.