112743388

Haşere Kontrolüne İhtiyacınız Varmı

07-05-2021 17:32
Haşere Kontrolüne İhtiyacınız Varmı

HAŞERE KONTROLÜNE İHTIYACINIZ VAR MI?

Hamamböcekleriniz Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır 

Evinizde herhangi haşere olduğundan şüpheleniyorsanız, hamamböceği olup olmadığını nasıl anlayacağınızı bilmek işinize yarayabilir. Hamamböcekleriniz varsa, kötü bir durum daha da kötüye gitmeden önce bir ilaçlamacı çağırsanız iyi olur.

HAMAMBÖCEĞINİN 4 AÇIK BELIRTISI

Bu dört açık belirtiyle bir hamamböceği istilasına sahip olup olmadığınızı anlayacaksınız:
1.Evinide zamanla kötüleşen keskin, küflü, yağlı bir koku. Koku devam eder ve kötüleşir.
2.Buzdolabının veya ısıtıcının arkasında veya dolaplarda veya lavabolarda minik biber, kahve telvesi, oval topak veya kahverengi lekelere benzeyen hamamböceği dışkısını bulmak.
3.Hamam böceği yumurtası kılıflarını görmek. Kahverengi, dikdörtgen kılıflara benziyorlar, ya boş ya da içinde yumurta var. Duvarlardaki, kitap rafındaki kitaplar arasındaki ve kilerdeki çatlakların arasına bakın.
4.Büyük olasılıkla geceleri, ancak istila özellikle istilacı ise gündüzleri bir hamam böceğini tespit etmek. Ölü hamamböcekleri, istilanın sona erdiğinin bir işareti değil, devam ettiğini gösteriyor.
Bu işaretlerden herhangi birine sahipseniz, derhal hamamböceği haşere kontrolüne ihtiyacınız var.

HAMAMBÖCEKLERINDEN KURTULMA

Kiracılar ve ev sahipleri, yaşam alanlarında hamamböceklerinin bulunduğunu ve hamamböceği haşere kontrolüne ihtiyaç duyduklarını ilk fark ettiklerinde genellikle birçok soruları olur.

Hamamböceği haşere kontrolü hakkında sıkça sorulan bazı soruların cevapları.

İmha Edici Olmadan Hamam Böceklerinden Kurtulabilir miyim?

Hamamböceği belirtileriniz varsa, onlardan kendi başınıza kurtulmaya çalışmaktansa, profesyonel bir yok edici çağırmanız daha iyidir. Bunun nedeni, yumurtaları da dahil olmak üzere hepsini öldürmenin çok zaman alıcı ve zor olmasıdır, bu da tekrarlanan istilalara neden olur. Bir yok edici, tüm hamamböceklerini ve yumurtaları hızlı ve etkili bir şekilde öldürebilir, böylece rahatlayabilirsiniz.

Hangi Ev Çözümleri Hamamböceklerini Anında Öldürür?

Şu anda internette dolaşan birçok ev ilaçları var. Ne yazık ki, hamamböceklerini anında öldürmek için etkili DEĞİLDİR .

Bu sahte ev ilaçlarından bazıları şunları içerir:

Limon veya diğer turunçgil spreyleri veya meyve suları
Sabun veya sabunlu su
Salatalık kabukları
Yumuşatıcı tabakalar

Hangi Kokular Hamamböcekleri Uzak Tutar?

Hamamböceklerini kısa bir süre için belirli bir alandan uzak tutan birkaç koku vardır, ancak hamamböceklerini öldürmezler ve bir istilayı önlemez veya durdurmazlar.

Aşağıdakiler , profesyonel ilaçlama önlemleri böcek yuvasını öldürene kadar geçici olarak kullanılabilir :
Nane
Çay ağacı yağı
Beyaz sirke
Defne yaprağı
Kedi nanesi

Onları ortadan kaldırmak yerine onları püskürtmekten memnun değilseniz, hamam böcekleri için en iyi haşere kontrolü hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Bir İlaçlamacı Hamamböceklerinden Kurtulabilir mi?

Evet, bir ilaçlamacı hamamböceklerinden ciddi bir istila da dahil olmak üzere kurtarabilir. İlaçlamacılar sorunun boyutunu ve yuvaların nerede olduğunu bulmak için evinizi inceleyecek. Ardından, evinize profesyonel güçte bir hamamböceği katili püskürtmeyi, yem istasyonları kurmayı, etkinliği izlemeyi ve her hamamböceği gidene kadar takip etmeyi içeren, durumunuza özgü bir plan yapacaklar.

Bir İlaçlamacı Hamam Böceklerinden Kurtulması Ne Kadar Sürer?

Bir haşere kontrol firması hamamböceklerinden kurtulmasının ne kadar süreceği, evinizin özelliklerine ve istilanın boyutuna bağlıdır. Hamamböceği haşere kontrolü bazen sadece bir ziyaret gerektirir ve bu da tüm böcekleri yaklaşık iki hafta içinde öldürebilir. Diğer zamanlarda, evinizi tamamen temizlemek için birkaç takip ziyaretinin yapılması gerekecektir.

Hamam böcekleri yok edildikten sonra geri mi dönüyor?

Normalde hamamböcekleri, uygun gıda saklama, temizlik ve maruz kalma sorunları düzenli olarak halledilirse imha edildikten sonra geri dönmezler.

Hamamböceklerinin yok edildikten sonra geri gelmesini önlemek için yapmanız gereken bazı önemli şeyler şunlardır:
Yiyecek ve içecekleri kapalı kaplarda saklayın.
Kalan sudan kurtulun ve sızdıran tüm muslukları onarın.
Tezgahı ve dolapların içini silin.
Haftada en az birkaç kez süpürün, paspaslayın ve vakumlayın.
Tüm delikleri ve çatlakları dışarıya kapatın.

Maalesef, çok birimli konutlarda yaşıyorsanız, bir hamamböceği istilasını gerçekten sona erdirmek için tüm binanın iyileştirilmesi gerekecektir.

Hamamböceklerinden Kalıcı Olarak Nasıl Kurtulurum?

Hamamböceklerinden kalıcı olarak kurtulmak için, evinizin etrafına yayılabilecek tüm yumurtalar da dahil olmak üzere tüm canlı hamamböceklerini öldürmeniz gerekir. 

Bir ilaçlamacı Hamam böcekleri için en iyi haşere kontrolünü seçiyorsunuz. Profesyonel spreyleri, yumurta dahil tüm hamamböceklerini öldürecektir. İmha eden kişi de yeniden inceleyecek ve iş tamamen bitene kadar takip edecektir. 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.