112743388

Haşere Kontrolü Ne Sıklıkla Yapılmalı

09-05-2021 13:18
Haşere Kontrolü Ne Sıklıkla Yapılmalı

Haşere Kontrolü Ne Sıklıkta Yapılmalı?


Haşere Kontrol Şirketinizin düzenli ziyaretleri arasında, haşere aktivitesinin değişiklikleri veya belirtilerinin kontrol edilmesi, tuzakların kontrol edilmesi ve haşere popülasyonlarını azaltmak için önleyici tedbirlerin alınması yer alır. 

Düzenli ziyaretlerle, haşereler görünmese bile, haşere kontrol uzmanları binanızın veya tesisinizin altyapısını inceleme ve  haşere ile ilgili yeni tehditler arama şansına sahip olur  . Ek olarak, düzenli ziyaretler aslında haşere yönetimi maliyetlerini düşük tutmaya yardımcı olur.

Daireler ve evler için, yaygın zararlıları etkili bir şekilde önlemek için veya yeni bir eve veya daireye taşındığınızda, üç ayda bir veya hatta iki ayda bir düzenli haşere kontrol tedavilerini öneriyoruz. Daha ciddi istilalar için 3 ila 6 ay boyunca aylık ilaçlama önerilir. Bununla birlikte, konumunuz, bina büyüklüğünüz, hava koşullarınız, yılın zamanı ve haşere türünün tümü önerilen sıklığı etkileyebilir.

İşte sahada sıkça duyduğumuz haşere kontrol yönetimi hakkında bazıları
 

Haşere Kontrol Ne Kadar Sürer?

Genel haşere kontrol Örümcekler, güveler, hamam böcekleri, gümüş balıklar, hap böcekleri (kıvrımlı kediler) vb. İçin - birkaç ay sürer ve üç ayda bir yapılması gerekir.
Ciddi bir karıncanın istilası, ilaçlama kapsamına bağlı olarak üç ila altı ay boyunca aylık ziyaretleri gerektirir.
Tahta kuruları özel bir ilaçlama türü gerektirir. Yatak böcekleri ilaçlaması  bitene kadar sürmelidir, ancak bu, kaynağın doğru bir şekilde bulunup bulunmadığına bağlıdır.
Genel olarak, eviniz veya iş yeriniz için haşere kontrol ilaçlamasının sıklığı, bulunduğunuz yere, evinize veya işyerinizin büyüklüğüne, hava durumuna (yağmur gibi) ve zararlı türüne göre değişir. 

Hamamböcekleri İçin Ne Sıklıkta İlaçlamanız Gerekir?

Hamamböcekleri için ilaçlama uzun vadeli bir görev olabilir: İlk ilaçlamanın ardından, böcek ilaçlarını yeniden uygulamak için birkaç takip ziyareti yapılmalıdır. Haşerelerin ve yumurtaların da yok edilmesini sağlamak için birden fazla ziyaret planlanmıştır. Herhangi bir istilayı ortadan kaldırmak için gereken süre, istilanın ciddiyetine bağlı olarak değişebilir.

Tedaviden birkaç hafta sonra birkaç hamamböceği görmek normaldir. Bununla birlikte, İlacın bıraktığı zehir ilk ilaçlamadan sonra çalışmaya devam edecek , bu yüzden yakında yok olacaklar.
 

Fümigasyon Ne Kadar Sürmeli?

Fümigasyon süreci üç günden bir haftaya kadar sürebilir, bu nedenle o günlerde evinizden çıkmayı planlamalısınız. Fümigasyon tipik olarak dört yıl sürer, ancak  evinizi korumak için her iki ila dört yılda bir karınca öneririz  .


Bir Apartmanda Haşere Kontrolü Ne Sıklıkta Yapılmalı?

Daireniz ilaçlandıktan sonra, Okka Grup çalışanlarımız haşerelerin geri gelmesini önlemek için bir ilaçlama programı oluşturacaktır. Genellikle iki ila üç ayda bir ziyaret ederiz, ancak ciddi bir durumsa, aylık tedavi gerekebilir.

Yeni Evlerin Haşere Kontrolüne İhtiyacı Var mı?

Evet. İşte nedeni:
Yeni inşa edilen evlerde temel boyunca çatlaklar veya boşluklar olabilir ve bu da zararlıların içeri girmesine izin verir.
Eviniz, inşaat sürecinin büyük bir bölümünde çevreye açıktır ve böylelikle haşerelerin evinize kolayca girmesini sağlar.
Ev yapımında kullanılan yapı malzemelerinin çoğu, kullanılmadan önce açık ve genellikle nemli koşullarda depolanır.
Bazen böcekler zaten yapı malzemelerinin içindeydi.
Böcekler, yeni bir evde yüksek nem seviyelerine çekilir.
Yeni evler genellikle yeni temizlenmiş alanlara inşa edilir ve birçok haşerenin yaşadığı kiri, çalıları, otları ve ağaçları rahatsız eder.
Artık odun artıkları termitleri çeker.
Yiyecek artıkları meyve sineklerini çekebilir.
Duvarların arkasında biriken talaş küflenmeye neden olabilir ve birçok haşere küf ve küfle beslenir.

Okka Grup ekibimiz, karıncalardan termitlere ve kemirgenlere kadar önlemeye odaklanır, bu nedenle konutunuzdaki veya iş yerinizdeki haşere istilası konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. Evinizi veya iş yerinizi zararlılardan korumak istiyorsanız, Okka Grup Haşere Firması ile bugün iletişime  geçin .




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.