112743388

Fare İlaçlama Şirketi

01-02-2019 01:07
Fare İlaçlama Şirketi

Kemirgenler

 
      Evinizde siyah ufak parçacıklar görüyorsunuz. yalnız değilsin. Bu nispeten büyük yaratıkların evinizi veya işinizi istila etmesi çok yakın demektir. Bu nedenle, fare veya sıçan dışkılarını veya kemirgenlerin kendilerini görürseniz derhal Okka Grup Kemirgen Kontrolü Arayınız. Çağırmanız önemli bir sorunudur. Hızla çoğalırlar, bu nedenle yardım beklemek sadece sorunu büyütür.
 
       Fareler bir kuruş kadar küçük alanlardan geçebilir ve sıçanlar çeyreklik büyüklükteki alanlara sığabilir. Ev fareleri tüm dünyada en yaygın kemirgen zararlılarıdır. Hızla ürerler ve değişen koşullara hızla adapte olabilirler. Bir dişi fare her üç haftada bir yarım düzine bebek doğurabilir ve yılda 35 bebek üretebilir. Çatı Faresi Çok yaygındır ve genellikle tavan arasında bulunur. Tavan arasında küçük ayak pıtırtılarını duyduysan, Şanslı Sıçanlar orada ev temizliği kurmuş olabilir. Kuzenleri, Norveç Sıçanları gibi, Çatı Fareleri de kemirmelerinde önemli yapısal hasara neden olur.

       Genellikle bir sıçan istilasının ilk işareti, kiler bölgenizde, süpürgeliklerin altında ve duvarlar boyunca görebileceğiniz kemirgen dışkılarıdır. Bu dışkılar yalnızca alerjik reaksiyonlara neden olmakla kalmaz, aynı zamanda potansiyel olarak ölümcül Hantavirüs dahil olmak üzere hastalıklara da neden olabilir. Kemirgenler Salmonella gibi bakterileri vücutlarında taşırlar ve mutfak yüzeylerini ve ekipmanlarını kirletebilirler.
İstanbul haşere kontrolü için evinizdeki veya iş yerinizdeki fareleri ve kemirgenleri yok etmek için Okka Grup Fare İlaçlama Şirketini arayın.

Okka Grup Fare İlaçlama Şirketi

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.